SAVE ÜRÜNLERİ

Polymeric Grout Injection| Polimerik Grout Enjeksiyonu


SAVE Teknoloji tarafından geliştirilen PGI “Polimerik Grout Enjeksiyonu”, su izolasyonundan zemin stabilizasyonuna kadar geniş bir yelpazede kullanım alanı bulan ve üstün fiziksel özellikleri ile öne çıkan kimyasal enjeksiyon ürün grubudur.

 

Metro tünellerinden maden alanlarına, yeraltı yapılarından istasyonlara, tünellerden betonarme yapılara kadar farklı alanlardaki su izolasyon, zemin ve yapısal güçlendirme sorunlarına etkin ve uzun ömürlü çözüm sunan PGI’ın farklı ihtiyaçlara göre formülize edilmiş ürün çeşitleri bulunuyor.
SAVE’in AR-GE çalışmalarının çıktısı olan yeni nesil kimyasal enjeksiyon çözümü PGI, zemin stabilizasyonu ya da temel güçlendirme gibi yapıların depreme dayanımını artıran uygulamalarda da kullanılıyor.

SAVE ÇÖZÜMLERİ

Üstün Fiziksel Özellikleriyle Öne Çıkıyor

Bir kimyasal enjeksiyon sistemi olarak PGI, uygulama şekli, donma süreleri, reaksiyon zamanlaması, viskosite, yapışma ve mukavemet gibi pek çok parametrenin çeşitlendirdiği ürünleri ile problemlere en uygun çözümü sunuyor.
SAVE’in uzun yıllara dayanan tecrübelerini AR-GE çalışmalarına aktardığı yeni nesil ürünlerinden PGI, özel formülü ile alternatiflerinden ayrılıyor.

SAVE ÇÖZÜMLERİ

Geniş Kullanım Alanı Sunuyor


Tünellerde, barajlarda, köprülerde, su depolarında, otoparklarda, kazık arkalarında, zemin çatlaklarında, beton yapıda oluşan her türlü kılcal ve yapısal çatlakların doldurulmasında, tarihi yapıların güçlendirilmesi ve yalıtımında kullanılan PGI Polimerik Grout Enjeksiyonları; zeminin kesme dayanımını arttırarak zemin iyileştirilmesinde, zeminleri su geçirimsiz hafif bir kayaç haline getirerek zemin sıvılaşmasını engellemek amacıyla da tercih ediliyor.

 

Haber bültenimize kaydolun


    SAVE Mühendislik'in haber bültenlerini almak, yeni ürün ve projelerinden haberdar olmak için abone olun.